Skip to main content
Internetmarknadsföring - viktigare än någonsin

Positionera ditt företag med Internetmarknadsföring

Den mobila revolutionen fortsätter med oförminskad styrka. Det finns över 1,5 miljarder smartphones i världen och över 6 miljoner i Sverige. Det är användare som kontinuerligt söker information om produkter och tjänster och gör affärer via sin smartphone. Mobiltelefoner används i 74%! av alla köp enligt statistik från Google.

1. Responsive webbdesign

Responsive webbdesign och mobilanpassning av sin hemsida är viktigare än någonsin. Fler och fler svenskar gör sina inköp, letar efter information och tar beslut efter att ha använt sin mobiltelefon. Landar de på en webbplats som inte är anpassad efter mobilen så söker de vidare och du går miste om eventuella kunder. Har ditt företag en mobilanpassad hemsida? Om inte så är det hög tid att skaffa en!

2. Sociala medier, social marknadsföring

Närvaron på sociala medier blir allt viktigare. Att ha en närvaro på Facebook börjar bli självklart men det finns många fler medier för att skapa kontaktytor. Fler företag börjar få upp ögonen för det och har insett vikten av rekommendationer via sociala medier.

3. Bli synlig hos Google

Att ha en sökmotoroptimerad webbplats är guld värd. Syns du inte i sökresultaten finns du inte! Låter tufft men det är den krassa verkligheten. Google används i 95% av alla sök i Sverige och en hög placering där är mycket viktig.

Behöver ert företag hjälp med internetmarknadsföring? Kontakta oss för mer information och vad vi kan göra för ert företag