Världens ledande ramptillverkare - Feal AB

Feal AB, världen främsta tillverkare av ramper.. Med en ständig produktutveckling och förfining av befintliga produkter så har Feal en ledande ställning som producent av ramper för personer med funktionsnedsättning och uppkörningsramper av aluminium för transportindustrin, såväl portabla ramper som fasta moduluppbyggda ramper. Ett annat betydande produktområde är produkter för bostadsanpassning för funktionshindrade.

Mixvision har haft förmånen att arbeta med Feal sen början på 2000-talet. Vi har skapat Feal´s webbplatser genom åren och nu var turen kommen till en ny responsiv webbplats. Projektet gick ut på att förmedla företagets produkter samtidigt som webbplatsen skulle förmedla företagets historia och utveckling.

FEAL PORTABEL RAMP T-300

Produktion av reklamvideo för visning på YouTube, hemsida och mässor. Vi använde företagets cad-filer  för en portabel ramp och importerade dessa till ett 3D program. Rampen animerades för att visa funktionerna.

Samarbetet

Mixvision har haft Feal Ab som kund i många år och samarbetet har fungerat mycket bra. Feal förstod tidigt vikten av digitala medier och den första hemsidan gjordes 2001. Exempel på arbete vi utfört:

  • Logotyper
  • Webbproduktion som hemsidor och kampanjsajter för nya produkter (se nedan)
  • Sökmotoroptimering & Sökordsannonsering
  • Trycksaker som annonser, foldrar, mässkyltar, vepor m.m.
  • Strategi för digital marknadsföring
  • Videoproduktion
  • 3D Visualisering
  • 3D Animering
  • Sociala medier, Facebook-sida

FEAL RAMP-APP

En responsiv microsajt byggd i ramverket  Bootstrap. Sidan består av presentation och inloggning till en app. Ramp-appen används av säljare och byggare för att kunna räkna ut alla delar i en rampinstallation för rullstolsanvändare.

Webbapplikation utvecklades av Marcus Olsson.

The world’s lightest ramp are here

… and yes, it is made of carbon

En webbplats enbart för världens lättaste ramp som vi också fick förtroendet att göra. Traditionellt så görs ramper i aluminium, som är lätt och starkt. Feal utvecklade då en ramp i karbon. Ett ultralätt och mycket starkt material. Ett exempel på hur Feal leder utvecklingen för ramper.

Besök iRamp Carbon

Dela på andra medier

[social_buttons hide_share_count=”true” facebook=”true” twitter=”true” pinterest=”true” google_plus=”true” linkedin=”true”]